Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Ik werkte bij de bureauredactie van Amnesty International, volgde een postdoctorale opleiding milieumanagement en was een paar jaar beleidsmedewerker milieu bij de gemeente Wageningen. In 1993 heb ik van schrijven mijn beroep gemaakt. Eerst bij een bureau en sinds 2002 als zelfstandig professional.

Ik ben nieuwsgierig en kan me snel inwerken in nieuwe onderwerpen. Schrijven is mijn passie en ik vind het leuk om moeilijke wetenschappelijke en technologische onderwerpen op een begrijpelijke en aansprekende manier uit te leggen. De bevlogenheid waarmee mijn gesprekspartners vaak over nieuwe ontwikkelingen en slimme oplossingen vertellen, inspireert mij.

Een professionele aanpak gericht op een goed eindproduct staat bij mij voorop. Bij elke tekst kijk ik wat de boodschap is en hoe deze moet worden ‘vertaald’ om bij de doelgroep aan te komen. Ik vind een prettige samenwerking met mijn opdrachtgevers belangrijk. Daarom kies ik voor heldere afspraken, een persoonlijk contact en beloof ik alleen wat ik kan waarmaken.